Aluhal tent verhuur

Aluhal tent huren in alle gewenste formaten

Onze aluhal kunt u huren in alle gewenste formaten, daarom zijn aluhallen zijn uitermate geschikt voor evenementen, bijeenkomsten of grote feesten en partijen. Door de flexibele constructie van de aluhal kunt u de lengte van de tent per 5 meter verlengen. Daarmee zijn onze aluhallen zijn te huur vanaf 8 meter breed. Naast een 8 meter brede aluhal kun je ook kiezen voor 10 meter breed of zelfs een aluhal van 15 of 20 meter breed.

Transparante daken of wanden

Een aluhal met transparante daken of wanden is een innovatieve structuur die de voordelen van aluminiumconstructie combineert met de lichtheid en transparantie van glas. Daarnaast zorgt deze unieke combinatie voor een overvloed aan natuurlijk licht, een ruimtelijk gevoel en een prachtig uitzicht, waardoor elke gelegenheid een buitengewone ervaring wordt.

 

Voordelen aluhal tent verhuur

Je huurt niet alleen de aluhal bij NL Tenten uit Nunspeet, maar ook de vele voordelen. Echter word je volledig ontzorgd in de opbouw en afbouw van de aluhallen, kunnen wij leveren op elk gewenst moment, elke gewenste locatie, we leveren in overeenstemming met alle veiligheidsnormen van het bouwboek en kunnen ook toebehoren leveren als vloeren en je voorzien van een complete inrichting.

NL-Tenten--transparante-tent-bruiloft-trouw-tent-huren-

De keuze is reuze als u een aluhal huurt

Wanneer je bij NL Tenten een aluhal huurt heb je de keuze uit schuifzeilen, raamboogvensters, transparanten wanden en transparante daken. In overleg kunnen we aluhallen voorzien van kunststof wanden en ramen. Standaard zijn onze aluhallen voorzien van witte daken. Deze daken laten licht door.

Ook voor industriële en logistieke toepassing zoals voor o.a. een verhuizing, (tijdelijke) opslag of uitbreiding van bedrijfshuisvesting of magazijnruimte. Bovendien is een aluhal veelzijdig, want de mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten zijn vrijwel onbeperkt.

Je kan de tent ook combineren met andere constructietenten, bijvoorbeeld de pagodetent. Tussen deze tentcombinaties kunnen we regengoten plaatsen.

 

Veiligheid

Een aluhal voldoet aan strenge veiligheidsnormen die wij naleven vanuit het tentbouwboek NEN 13782. Daarom rust de tent op een aluminium frame, deze is in staat de gehele constructie te dragen en daarom zeer betrouwbaar. Bijkomend voordeel van de aluhal zijn de midden palen die missen, veel organisatoren van feesten en partijen vinden dit storend. Dit voordeel maakt de tent ook uitermate geschikt voor over een ijsbaan of een feest waar veel gedanst wordt.

Veiligheid gaat voorop bij de huur van een aluhal. Bovendien voldoet deze aluhal aan strenge veiligheidsnormen die wij naleven vanuit het tentbouwboek NEN 13782. Bijkomend voordeel van de aluhal zijn de midden palen die missen, veel organisatoren van feesten en partijen vinden dit storend. Vandaar dat de tent ook uitermate geschikt voor over een ijsbaan of een feest waar veel gedanst wordt.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de aluhal van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368 of het onderstaande formulier invullen.

Advies en begeleiding op maat Aluhal