Aluhal 8 meter

Bedrijfsoplossing social distancing

Social Distancing: het belangrijkste wapen in de strijd tegen carona. Sociale afstand. Dit houdt in dat we met zijn alle sociale bijeenkomsten mijden, zoveel mogelijk thuis blijven en als we naar buiten gaan minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere personen.

Maar hoe kun je dit regelen als je een bedrijf hebt? Een distributiecentrum of ander groot bedrijf waar veel mensen werken? Wij van NL Tenten kunnen helpen! Van wachtkamertent tot scheidingstent en van kantinetent tot vergadertent. Wij kunnen extra ruimte bieden zodat medewerkers afstand kunnen houden van elkaar.

Liever een advies op maat of persoonlijk contact? Wij zijn dagelijks beschikbaar per WhatsApp en beantwoorden binnen twee werkdagen onze mail.

Social Distancing regelen voor medewerkers

Normaal gesproken komen medewerkers met zijn allen binnen aan het begin van een nieuwe werkdag, nemen ze de televisie avond ervoor even door bij de koffieautomaat en overleggen we met zijn allen de 1,5 meter afstand van elkaar? Daar hoefden we nooit over na te denken.

Inmiddels is dat wel anders. Wie thuis kan werken, werkt thuis. Maar hoe regel je een veilige werkomgeving voor iedereen die op een locatie hard nodig is? NL Tenten denkt met u mee.
Veilig, snel en professioneel zetten wij onze kennis, ervaring en materialen in om processen als distributie, zorgen andere vitale onderdelen van de samenleving draaiende te houden.

1,5 meter afstand waarborgen medewerkers

Wij bieden oplossingen aan bedrijven en distributiecentra om de 1,5 meter afstand tussen personen te handhaven. Noodaccommodaties de veilig en lang kunnen staan waardoor het ook op onrustig water veilig varen is.

aluhal
Aluhal
Aluhal
aluhal

Hoe snel kunt u een social distancing voor uw bedrijf geregeld hebben?

Zeer snel, Vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten klaar.
Bel met 06-29392368 en je krijgt direct een van onze medewerkers aan de lijn. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatieverhuur, aangevuld met kennis en maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossingen. Onze vakmensen komen dan veilig en snel op locatie om u accommodatie plaatsen. Zo blijven uw medewerkers, ouders en leerlingen zich veilig, ook in deze periode.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de Uitbreiding klaslokalen van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368