Aluhal 8 meter

Overkapping Sportschool

In verband met de corona-crisis bieden wij onze overkappingen tegen scherpe tarieven aan.

Onze overkappingen zijn ideaal ter uitbreiding van uw sportschool of fitnesscentra om zo
de 1,5 meter tussen uw sporters te waarborgen en uw capaciteit te verhogen.

De overkappingen zijn leverbaar met transparante daken en wanden en gesloten wanden.Tevens kunnen wij uw tent voorzien van een houten vlondervloer, verlichting en klimaatoplossingen.

Breedte: 8, 10 en 15 meter.
Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen
Zijhoogte: 2.40 meter

Neem voor meer informatie, een locatie bezoek of een offerteaanvraag contact op met onze specialisten via 06-29392368, info@nltenten.nl

Wat is social distancing?

Social distancing is momenteel het wapen tegen het corona-virus. Vertaalt naar het Nederlands betekent het sociale afstand houden. Mijd sociale bijeenkomsten, blijf zoveel mogelijk thuis en als je naar buiten moet , houd dan minimaal 1,5 meter afstand tot ander personen.

Hoe regel ik social distancing in mijn school?

Met NL Tenten denken we mee, maar in dit soort tijden ook vooruit. Hoe kunnen we onze kennis, ervaring en materiaal inzetten om processen in de samenleving draaiende te houden?
Onze noodaccommodaties die staan als een huis, waardoor u veilig kunt doorgaan 1,5 meter afstand waarborgen

Daarom NL Tenten

Al onze tenten zijn binnen 24 uur te plaatsen. Alle tenten met Nederlands bouwboek conform NEN 8020-41 Casco of eventueel met inrichting, verlichting en klimaatbeheersing.
Al onze tenten worden geleverd volgens Europese brand- en veiligheidseisen
Alle montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd

aluhal
Aluhal
Aluhal
aluhal

Hoe snel kan ik dit regelen?

Zeer snel, Vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten klaar.
Bel met 06-29392368 en je krijgt direct een van onze medewerkers aan de lijn. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatieverhuur, aangevuld met kennis en maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossingen. Onze vakmensen komen dan veilig en snel op locatie om u accommodatie plaatsen. Zo blijven uw medewerkers, ouders en leerlingen zich veilig, ook in deze periode.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de Uitbreiding klaslokalen van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368