Aluhal 8 meter

Uitbreiding klaslokalen

Veel basisscholen moeten inspelen op de nieuwe regelgeving van het RIVM. Dit betekend een uitbreiding van de huidige klaslokalen en ruimtes in de school. Wij bieden binnen 24 uur een complete oplossing inclusief meubilair, verlichting, klimaatbeheersing en passende afscheidingen. Complete klaslokaaltenten zijn voor ons geen probleem. Zo maken wij afstand houden voor onderwijskundig personeel, leerkrachten, ouders en leerlingen haalbaar!

Liever een advies op maat of persoonlijk contact? Wij zijn dagelijks beschikbaar per WhatsApp en beantwoorden binnen twee werkdagen onze mail.

Wat is social distancing?

Social distancing is momenteel het wapen tegen het corona-virus. Vertaalt naar het Nederlands betekent het sociale afstand houden. Mijd sociale bijeenkomsten, blijf zoveel mogelijk thuis en als je naar buiten moet , houd dan minimaal 1,5 meter afstand tot ander personen.

Hoe regel ik social distancing in mijn school?

Met NL Tenten denken we mee, maar in dit soort tijden ook vooruit. Hoe kunnen we onze kennis, ervaring en materiaal inzetten om processen in de samenleving draaiende te houden?
Onze noodaccommodaties die staan als een huis, waardoor u veilig kunt doorgaan 1,5 meter afstand waarborgen

Daarom NL Tenten

Al onze tenten zijn binnen 24 uur te plaatsen. Alle tenten met Nederlands bouwboek conform NEN 8020-41 Casco of eventueel met inrichting, verlichting en klimaatbeheersing.
Al onze tenten worden geleverd volgens Europese brand- en veiligheidseisen
Alle montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd

aluhal
Aluhal
Aluhal
aluhal

Hoe snel kan ik dit regelen?

Zeer snel, Vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten klaar.
Bel met 06-29392368 en je krijgt direct een van onze medewerkers aan de lijn. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatieverhuur, aangevuld met kennis en maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossingen. Onze vakmensen komen dan veilig en snel op locatie om u accommodatie plaatsen. Zo blijven uw medewerkers, ouders en leerlingen zich veilig, ook in deze periode.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de Uitbreiding klaslokalen van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368