Doorwerktent huren Almere

Een doorwerktent huren is de ideale oplossing als de omstandigheden tegen zitten en u op korte termijn een oplossing nodig hebt. Zo kunt u doorwerken aan projecten ondanks slechte weersomstandigheden en wordt de deadline alsnog behaald. Bij NL Tenten hebben we ruime ervaring met het snel en veilig regelen van een doorwerktent en andere bedrijfsoplossingen.

We hebben in de afgelopen jaren al veel ondernemers kunnen helpen met een geschikte tent voor hun bedrijf.

Doorwerktent huren voor een periode

In de meeste gevallen is een doorwerktent voor een periode nodig. Dit kan een week zijn, maar ook meerdere maanden of zelfs enkele jaren. Voor tijdelijk gebruik is het huren van een doorwerktent een fijne en toegankelijke oplossing. Bij NL Tenten bepaald uw namelijk zelf de huurperiode en kan  je deze tussentijds altijd verlengen. U betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur en weet dus precies waar u aan toe bent.

De voordelen van NL Tenten

  • Persoonlijk contact met onze adviseur
  • Uw doorwerktent in diverse breedte maten te verkrijgen
  • Meerdere ondernemers gingen uw reeds voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

 

Doorwerktent aangepast aan uw wensen

Elke situatie is uniek en wij denken graag met u mee in oplossingen. Een doorwerktent kan tussen 5 en 40 meter breed zijn. Daarbij kan de lengte onbeperkt worden verlengt met telkens 5 meter.

Ook is bij NL Tenten de zijwand hoogte variabel, tussen de 1 en 6 meter. Hierdoor stelt u exact de doorwerktent samen die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Ook heeft u de optie tussen harde en zeilwanden.

 

 

Tijdelijk magazijn uitbereiding apeldoorn
NLTenten-aluhal-opslagtent-sandwichpanelen-grijs
Tijdelijke opslag tent Apeldoorn
aluhal

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de Doorwerktent van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368 of het onderstaande formulier invullen.

Advies en begeleiding op maat Doorwerktent