Een tijdelijke of semipermanente overkapping huren

Wilt u een overkapping huren om een droge werkplek te creëren op uw bedrijfstrein of locatie?

Dan vindt u bij NL Tenten zeker de perfecte oplossing. Met onze tenten kunnen wij namelijk precies de overkapping realiseren die past voor u project. Van heel kleine tot een hele grote overkapping, het is voor ons geen enkel probleem. Wij maken graag de overkapping die u project overkapt tegen elk weertype. Een opmaat gemaakte overkapping van NL Tenten voldoet aan al u wensen.

Een overkapping huren voor de periode die u bepaalt

 Bij NL Tenten bepaalt u zelf de huurperiode voor het huren van de overkapping. Bent u opzoek naar een tijdelijke oplossing van enkele maanden of meerdere jaren? In beide gevallen bent uw bij NL Tenten aan het juiste adres.

Doe inspiratie op voor uw bedrijf

Bij NL Tenten hebben we al Vele ondernemers uit de brand geholpen met een overkapping of tent. Bij onze projecten kunt u hier diverse voorbeelden van vinden. Door de vele mogelijkheden qua formaat kan een tent bijvoorbeeld ook dienen als magazijn, waarbij moeiteloos een heftruck in en uit kan rijden. Daarnaast beiden onze tenten uitkomst voor vele sectoren, zoals het overdekken van een zwembad, tennisbaan, sportveld, loods, buitenterrein, auto’s of andere producten. Met welk project kunnen wij u helpen met onze tenten?

De voordelen van het huren van een overkapping bij NL Tenten

  • Persoonlijk contact
  • Oplossing op maat
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

 

Een tent of overkapping huren die voldoet aan alle veiligheidseisen

 In elk professioneel bedrijf staat veiligheid hoog in het vaandel. Ook bij NL Tenten vinden wij veiligheid belangrijk. Daarom zorgen we er bijvoorbeeld voor dat al onze montagemedewerkers de juiste certificaten hebben en de verplichte beschermingsmiddelen hanteren. Maar ook de kwaliteit van onze tenten speelt hierbij een belangrijke rol. Uiteraard voldoen onze tenten allemaal aan de gestelde brand- en veiligheidseisen

Een offerte op maat voor een overkapping op maat

Bij een overkapping huren op maat, hoort natuurlijk een offerte op maat. Bij NL Tenten leveren wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en dat zult u zeker terugzien in onze offertes. Bent u geïnteresseerd in het huren van een overkapping voor uw bedrijf? Of kunnen wij u met een van onze bedrijfsoplossingen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Laat u ook verrassen door onze oplossingen van hoge kwaliteit.

NL-Tenten- doorwerktent aluhal-10x15meter-bouw--tijdelijke-zwembadoverkapping
Drive thru tent Het Nieuwe Jachthuis Hoog Soeren NL tenten
Tijdelijke opslag tent Apeldoorn
festivaltent walibi

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de tijdelijke of semipermanente overkapping van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368 of het onderstaande formulier invullen.

Advies en begeleiding op maat Overkapping tent