Transparante tent

Zonnig en feestelijk: de Transparante / Panorama partytent of feesttent. Van binnen genieten met een doorzichtig dak van de omgeving en van alles wat buiten gebeurd. Met de transparante aluhal haal je letterlijk het zonnetje in huis. Een Alu-hal, oftewel een grote tent, is in feiten een aluminium Tenthal en daardoor extra sterk. Het belangrijkste kenmerk van een aluhal is dat er geen palen in de tent staan en de ruimte dus volledig benut kan worden. Bij NL Tenten zijn de mogelijkheden eindeloos in het creëren van de ultieme transparante tent voor elke gelegenheid. Deze tent is met zijn unieke uitstraling geschikt voor elk bedrijfsfeest, festival of privéfeest. Met de transparante Partytent / Feesttent van NL Tenten & Partyverhuur komt elke locatie tot leven.

NL Tenten levert al jaren een grote bijdrage aan exclusieve feesten en evenementen. Uw wens staat natuurlijk centraal. Met de verhuur service van NL Tenten is omkijken naar het opbouwen, inrichten en afbouwen van een transparante aluhal niet meer nodig.

Voorzieningen

De transparante aluhallen zijn gemaakt van sterk aluminium en worden ter plaatse opgebouwd. Wanneer er behoefte is aan een verwarmde tent, dan regelt NL Tenten dit. Daarnaast kunnen alle transparante tenten voorzien worden van deuren, een nooduitgang (bordjes en brandblussers), glaswanden, conditionering en tapijt. Is er een podium nodig? Dat kan. En niet onbelangrijk: alle transparante aluhallen zijn sterk, veilig en goedgekeurd volgens de laatste brandweereisen.

Mogelijkheden

Het dak van elke aluhal kan deels of geheel doorzichtig uitgevoerd worden, dit geldt ook voor de zijkanten. Er kan ook gekozen worden voor een bijpassende casettevloer, vlondervloer of een harde vlakke vloer. Voor de transparante tenten worden de zelfde maten gehanteerd als die van de aluhallen. Maar ook hier geldt: een grote of een kleinere tent, het is allemaal mogelijk. Vraag onze specialisten om advies. De prijs is op aanvraag. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan het huren van een opvallende transparante aluhal, maar een unieke beleving is het zeker. De transparante tent is verkrijgbaar in de maten 8 meter breed en 10 meter breed

Let op! Alle prijzen zijn exclusief vrachtkosten, inclusief op- en afbouwen, tenzij anders vermeld.

Kenmerken

Kleur: Wit / transparant / panorama
Materiaal: Brandvertragend

Documentatie / Datasheets

Tentboek: Op verzoek ter inzage

Advies en begeleiding op maat

Wilt u als huurder een goede begeleiding in de aanloop naar uw evenement of feest? Dan bieden wij u de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar uw locatie komt kijken om het juiste advies te geven.

Hier bij moet u denken aan:

  • Welke tent kan er staan (lente en breedte) Wij meten dan voor u de locatie in.
  • Hoe is de ondergrond (aflopend, asfalt of beton).
  • Ook kunnen wij u adviseren over de inrichting, toiletten en verwarming e.d.
Advies en begeleiding op maat