Tent huren Flevoland

Tent huren in Flevoland

Een tent huren in Flevoland? NL Tenten is professioneel leverancier van veel soorten en maten tenten, daarom voor ondernemers of ondernemersverenigingen kun je denken aan een het huren van een grote aluhal, waarin je al je (zakelijke) relaties warm kan verwelkomen. Al onze tenten zijn van professionele en degelijk kwaliteit, dus voorzien van de strengste veiligheidseisen.

Tentenverhuur voor alle gelegenheden

Verhuur van tenten in Flevoland, geschikt voor alle gelegenheden, zoals een mooie stretchtent of transparante tent voor een bruiloft of ceremonie in je eigen achtertuin of voor een feestje in de straat. Tevens zijn onze grote tenten zijn ook geschikt voor evenementen of festivals, maar kunnen dus ook dienen voor culinaire doeleinden zoals entreetent of cateringtent.

tenten verhuur voor bruiloft, feest of evenement, ook voor en pagodetent, transparante tent, stretchtent of aluhal
Tent huren voor uw feest of evenement
bij NL Tenten in Nunspeet tentenverhuur

Flevoland tentenverhuur

Ben je op zoek naar een tent voor een feest of evenement? NL Tenten uit Nunspeet is succesvol leverancier van vele soorten en maten tenten. Een mooie stretchtent voor een bruiloft, een feesttent voor de opening van een nieuw pand of een extra grote tent voor een evenement in het dorp of de stad. Als totaalleverancier helpen wij je graag aan de juiste soort en maat om een tent te huren. 

Transparante tentenverhuur

Op zoek naar een tent met een unieke uitstraling? Transparante doorzichtige tenten bieden een panorama uitzicht rondom uw feest of evenement. Van veraf is dit type tent al te zien en al helemaal in de avond, wanneer de tent sfeervol is verlicht. U biedt uw gasten al het moois van de omgeving ter plaatse vanuit de warme tent.

 

 

Pagode tent huren

Wilt u echt iets aparts van maken van uw feest of evenement? Dan zijn onze Pagodetenten echt iets voor u om te huren. Optioneel daar bij zijn onze houten vlondervloeren. Deze tenten zijn zeer goed te gebruiken als entreetent, cateringtent, verkooptent of voor bijvoorbeeld een leuk tuinfeest. De pagodetenten zijn middels regengoten te koppelen met elkaar, dus kunt u bijvoorbeeld een pagode-opstelling creëren van 5×10 meter of 5×15 meter opstelling.

Bedrijfsoplossingen tenten verhuur

Zoek je naar tijdelijke werk- of opslagruimte? Als ondernemer komen er soms uitdagingen op uw pad, waarbij u snel moet schakelen. Heb je op korte termijn tijdelijke opslagruimte te kort dan biedt NL Tenten de oplossing met onze opslagtent. En met onze doorwerktenten kunt u doorwerken aan projecten ondanks slechte weersomstandigheden.

Party tent huren

Naast onze tenten kunnen wij je ook voorzien van houten vloeren, meubilair en verdere aankleding. Vraag vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

 

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor het huren van een tent van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368 of het onderstaande formulier invullen.

Advies en begeleiding op maat