Aluhal 8 meter

Verhuur tenten

Jij zoekt misschien wel een tent voor je tuinfeest, bruiloft of bent een evenement aan het organiseren en zoekt een extra grote tent. NL Tenten uit Nunspeet heeft een breed assortiment (luxe) tenten in de verhuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Van een stijlvolle Strechtent of Pagodetent tot een aluhal of transparante tent. Al onze tenten voldoen aan de strengste brand- en veiligheidsnormen en zijn voorzien van een Nederlands tentboek. De prijs van de offerte is inclusief op- en afbouw door onze eigen medewerkers.

 

Advies

Wij helpen je graag aan een passende tent. Benieuwd naar de mogelijkheden, vraag vrijblijvend advies via WhatsApp 06-29392368 of vraag online een offerte aan, op de pagina van een tent naar keuze.

Veiligheid gaat voorop bij de huur van een aluhal De aluhal voldoet aan strenge veiligheidsnormen die wij naleven vanuit het tentbouwboek NEN 13782. De tent rust op een aluminium frame, deze is in staat de gehele constructie te dragen en daarom zeer betrouwbaar. Bijkomend voordeel van de aluhal zijn de midden palen die missen, veel organisatoren van feesten en partijen vinden dit storend. Dit voordeel maakt de tent ook uitermate geschikt voor over een ijsbaan of een feest waar veel gedanst wordt.