Selecteer een pagina

Bruiloft tent verhuur voor een speciale dag

Een bruiloft om nooit te vergeten. Jaarlijks trouwen er in Nederland ruim 59.000 bruidsparen. Om de mooiste gebeurtenis in hun leven tot een “perfect wedding” te laten slagen kunt u kiezen voor 1 van onze bruiloft tenten. Naast de magische sfeer heeft u met een bruiloft tent extra ruimte. Houdt u uw bruiloft in een prachtige omgeving zoals tuin of natuurgebied? Wij als leverancier kunnen de meest prachtige oplossingen, en overkappingen bieden waaronder onze transparante tent of onze stretchtent, aluhallen met transparante wanden en daken, en de bekende pagodetent met transparante wanden.

De voordelen van het huren van een bruiloft tent bij NL Tenten zijn:

  • Door ons geplaatst en afgebroken nadien
  • Deskundig advies op maat
  • Snelle levering
  • Breed assortiment in bruiloft tenten
  • Mogelijkheid tot complete inrichting van de bruiloft tent

Laat u inspireren

Omdat een goed beeld meer zegt woorden, hebben wij een aantal voorbeelden van de bruiloft tenten.

aluhal
Aluhal
Aluhal
aluhal

Ontdek onze mogelijkheden

Al onze bruiloft tenten voldoen aan alle veiligheidsnormen en eisen. Ernaast bouwen wij de tenten voor u op en af om u als bruidspaar te ontzorgen. Ontdek de vele mogelijkheden van onze bruiloft tenten en laat u zich bij twijfel juist adviseren door één van onze bruiloft specialisten.

Bruiloft Pagodetent

De pagodetent staat bekend om zijn speelse puntvormige dak. De opvallende mogelijkheden van deze bruiloft pagode tent zijn dat ze met meerdere te koppelen zijn middels regengoten, zodat er één grote overkapte sfeer ontstaat. Deze pagode tenten worden ook wel gebruikt als catering tent of vrijstaande tent, zodat u of uw gasten zich even van het feestgeruis kunnen terugtrekken en toch betrokken blijven.

Transparante tent bruiloft

De perfecte blikvanger op uw bruiloft. Met onze transparante bruiloft tent betrekt u uw buiten- omgeving bij uw bruiloft in de tent wat het maakt tot een ruimtelijk effect. Wij kunnen uw tent voorzien van grote transparante wanden zonder storende vlakken, transparante daken en top doeken, waardoor er vele mogelijkheden ontstaan. De transparante tent is er in meerde breedte- en lengtematen verkrijgbaar.

Bruiloft stretchtent/flextent

De stretchtent of ook wel flextent genoemd is een perfecte overkapping van uw grote dag. Door zijn flexibele stof is het mogelijk om deze tent op vele manieren op te zetten en aan te passen op uw locatie en of omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld handig uw tuin en of bomen betrekken in de stretchtent.

Advies op elke locatie en ter plekke

Ieder bruiloft en of locatie is anders. Daarom komen wij graag bij u langs voor advies op maat, het inmeten en adviseren van de juiste passende bruiloft tent, al dan niet met vloer. Wij kunnen voor u de complete inrichting verzorgen en de juiste cateraar adviseren.

De op- en afbouw

Misschien bent u al wel maanden lang aan het organiseren en aan het voorbereiden van uw bruiloft. Om u op uw grote dag geheel te ontzorgen bieden wij een complete verzorging van uw tent en de gehele inrichting ervan. Op deze manier gaat u uw trouwdag met een gerust hart en zonder stress tegemoet. Op deze manier bent u verzekerd van veiligheid en een geweldige trouwdag

Vloer

Of u uw bruiloft nu op een ongelijke ondergrond, weiland of bosachtig oneffen gebied wilt houden: met onze vlonders en systeemvloeren is het geen enkel probleem om ook uw vijver af te dekken, zodat uw gasten zonder hinder gelijkvloers een dansje kunnen maken.

Kachels

Vind uw bruiloft nu plaats in het vroege voorjaar en of in het het koudere najaar ? Heaters en terrasverwarming kunnen een uitkomst bieden. Dankzij de regelbare thermostaat op de heaters kunt u eenvoudig de temperatuur regelen en met een zichtbare vlam geeft het net dat stukje extra sfeer.

Toiletten

Indien er te weinig of onvoldoende sanitair aanwezig is op uw locatie kunnen wij mobiele sanitaire voorzieningen leveren. Of het nu gaat om een toilet of een douche. Ze zijn van alle praktische voorzieningen voorzien.

Kom in contact met NL Tenten

Voor een vrijblijvende offerte op maat van uw bruiloft tent en evenement kunt u het onderstaande formulier invullen. Heeft u vragen over het huren van de bruiloft tent of wilt u graag advies op maat belt u dan met 06-29392368.

Advies en begeleiding op maat