Tijdelijke opslagtent huren Gelderland

Als ondernemer komen er soms uitdagingen op uw pad, waarbij u snel moet schakelen. Als u op korte termijn tijdelijke opslagruimte te kort komt biedt NL Tenten de oplossing met onze opslagtent. Zo hoeft u niet elders een loods te huren bij een derde party of het laten bouwen van een extra bedrijfshal. Bij NL Tenten bieden we verschillende mogelijk.

Liever een advies op maat of persoonlijk contact? Wij zijn dagelijks beschikbaar per WhatsApp en beantwoorden binnen twee werkdagen onze mail.

Waarvoor kunt u een tijdelijke opslagtent gebruiken?

Er zijn meerder mogelijkheden om een tijdelijke opslagtent of bedrijfshal te gebruiken. Zo kunt u een tijdelijke bedrijfshal bijvoorbeeld gebruiken als magazijnruimte,
Als u tijdelijke ruimtegebrek heeft. Maar ook als tijdelijk kantoor, werkplaats of showroom.
Tijdens verbouwingen of verhuizingen wilt u uiteraard uw processen zo min mogelijk onderbreken en op deze manier kan het bedrijf toch door blijven draaien.

aluhal
Aluhal
Aluhal
aluhal

Alleen een overkapping of volledig gesloten

Met onze verschillende producten en afmetingen kunnen we een tijdelijke opslagtent of bedrijfshal op maat regelen voor uw bedrijf. Zo is het mogelijk te kiezen voor alleen een overkapping. Op zoek naar een manier om droog te kunnen laden en lossen? Dan is de overkapping van NL Tenten de perfecte oplossing. Daarnaast hebben we verschillende type tenten met zijwanden.
Alle tenten zijn volledig aan te passen aan uw wensen.

Extra opslagruimte binnen en week geregeld

Uw bedrijf is dynamisch geheel en bij een (onverwachts) ruimtegebrek wilt u zo alle processen zo snel mogelijk voortzetten. Wij van NL Tenten denken graag met u mee en kunnen in veel gevallen al binnen een week na de orderbevestiging uw gewenste opslagtent
op locatie opbouwen. Zo gaat er zo min mogelijk tijd verloren .Doordat we alles in eigen beheer hebben, zowel transport als monteurs kunnen we snel schakelen. Zo weet u als ondernemer direct waar u aan toe bent, en kunt u vertrouwen op de beste service.

Voor ons evenement op Koningsdag hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van nl tenten. Er werd een hagel nieuwe podiumtent gebouwd van 15 x 10 meter. Prachtig!

De overkapping die aan de andere kant van het marktplein werd geplaatst was transparant en had daardoor een mooi lichte uitstraling. Helaas werkte het weer niet altijd mee, maar door onder andere de goede tenten werd Koningsdag een waar feest! Rick bedankt!

Miriam Lauwen

Oranjevereniging Nunspeet

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor de aluhal van NL Tenten dan kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer 06-29392368 of het onderstaande formulier invullen.

Advies en begeleiding op maat