Transparante tent huren festival

Transparante doorzichtige tenten bieden u een panorama uitzicht rondom uw evenement. Hierbij biedt de transparante tent uw gasten een unieke aanblik en een bijzondere ervaring. Van veraf is dit type tent al te zien en al helemaal in de avond, wanneer de tent sfeervol is verlicht. U biedt uw gasten al het moois van de omgeving ter plaatse vanuit de warme tent.

De transparante tent wordt vooral ingezet tijdens:

 • Luxe oud en nieuw feesten
 • Evenementen
 • Festivals
 • Speciale vieringen
 • Eerste paal zettingen
 • Race events
 • Sport evenementen
Uw voordeel van het huren van de transparante tent bij NL Tenten:

 • Snelle levering
 • Advies op maat op locatie
 • Op en afbouw van de tent
 • Gecertificeerd materiaal omschreven in het tentbouwboek

Passende info

Het aantal bezoekers of uitgenodigde gasten op uw evenement is een belangrijke factor voor het formaat en de afmeting van de tent die u wilt gaan inzetten. Bij een bruiloft of festival is er uiteraard meer ruimte in de tent nodig waar gedanst mag worden. We gaan dan uit van 1,5 a 2 m² per persoon. Zo heeft u alvast een beetje het idee van de afmeting van de voor u meest geschikte tent. Uiteraard is dat slechts een indicatie en denken wij van NL Tenten graag met u mee.

Transparante tent

Veilig

Al onze tenten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen die omschreven staan in de bijbehorende tentbouwboeken. Ook zijn al onze tenten bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kunnen we uw gasten tijdens regen en harde wind toch de warmte en veiligheid bieden van uw evenement.

Een complete tent

Voor een compleet onbezorgd bedrijfsevenement of feest, verzorgt NL Tenten niet alleen uw transparante tent maar kunnen wij deze ook geheel voor u naar wens inrichten. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Verwarming

Natuurlijk laat u uw gasten niet in de kou staan bij guur weer in of buiten onze transparante tent. Daarom bieden wij heaters met thermostaat waarmee u eenvoudig zelf de temperatuur kunt regelen.
De tenten van NL Tenten zijn natuurlijk wind- en waterdicht, maar met onze heaters veraangenaamd u de sfeer door de zichtbare vlam in de kachel en een heerlijke gevoelstemperatuur.

Tapijtvloer

Geef uw tent net dat beetje extra met een tapijtvloer. Of het nu om een babyshower roze of lichtblauwe vloer of een sneeuwwitte bruidsvloer. Vraag naar de vele mogelijkheden en kleuren voor een geslaagd evenement.

Sanitair

Is er op de locatie te weinig of geen sanitair? Wij kunnen u van mobiele toiletten en toiletgroepen voorzien. Deze toiletten zijn van alle praktische gemakken voorzien.

Een passende offerte op maat

Voor een passende offerte op maat van uw transparante tent kunt u vrijblijvend contact met NL Tenten opnemen. Bel naar 06-29392368 en u wordt doorverbonden met één van onze medewerkers transparante tenten. Of vul het onderstaande formulier in.

Advies en begeleiding op maat